...

Moderní hospodyňka.... Co si pod tímto pojmem představit?

Moje mamka s oblibou říká: ,,Ta je moderní" a přesně vím, co si pod tím představí. Solidně vypadající ženu dbající na svůj vzhled, oblečenou v něčem současném a trendy. Jasně, hodně žen tento pojem používá převážně ze vzhledového hlediska, ale muži ho užívají spíše v souvislosti se způsobem myšlení, uměleckého cítění a celkového životního stylu.

"Hospodyňka" - při tomto slově se mi ihned vybaví dobrosrdečná kuchtička středního věku, nekonfekční velikosti, která nakupuje v malém obchůdku s názvem Nadměrky od Šárky. Doma má navařeno a naklizeno. Právě to se stalo jejím životním údělem a jediným zájmem. Muž tráví většinu volného času v trenýrkách s pivem u televize.

Proč se zrovna já považuji za moderní hospodyňku?

Příběh o tom, jak jsem už jako malá přerovnávala skříně v celém bytě, nechám na jindy. S ohromnou pokorou si troufám tvrdit, že přesně symbolizuji moderní ženu. Ráda se hezky oblékám, sleduji módní trendy, zajímám se o zdravý životní styl, cvičení, kulturu, umění a nové myšlenkové pochody... Coby perfekcionistka hlásám systematičnost, pořádek a režim. Zbožňuji vaření a péči o domácnost. Dříve jsem si myslela, že takové jsou přece všechny ženy, ale už si to v žádném případě nemyslím.

                                                              

Jak se dá skloubit práce vztahové koučky a moderní hospodyňky?  

Primárně se živím jako vztahová koučka. Více info mé práci se můžete dočíst na mém druhém blogu: www.zmenimtizivot.blogspot.cz. Projekt moderní hospodyňky jsem si zřídila jako doplňkovou službu k mojí práci. O mé klienty a to převážně muže se starám komplexně od řešení vztahových problémů, nákupu oblečení, osvěžení dobrých mravů a galantnosti, prvků stolování až po péči o domácnost, pokoření anarchie v jejich domovech a celkově životech. Stávám se koučkou v mnoha směrech, kde chybí ruka ženy. 

Co všechno "zmáknu"?

Moji klienti postrádají zásadní věc a to dostatek volného času. Když už ho mají, neradi ho plýtvají na péči o domácnost či zvelebování domova. Někteří disponují paní na úklid, která je zbaví toho nejhoršího, ale solidní domov jim stejně nevytvoří. Od toho tu jsem právě já.  Vaše solidní bydlení jistě ocení dámské návštěvy, které jsou pro moji práci alfou a omegou. 


Reference  

,,Slečnu Pavlínu jsem nejprve kontaktoval coby vztahovou koučku potom, co několik mých předchozích schůzek skončilo hned po prvním rande. Po úspěšném vyřešení tohoto "problému" mi nabídla, že by mi pomohla s organizací domova i mého volného času. Přišla s návrhem řešení, vybrala nábytek, doplňky, udělala systém v pořádku věcí i mého volného času. Jsem nadšený a mohu jen doporučit.
Roman 33 let, IT specialista

,,Na Pavlínu jsem dostal kontakt od mého kamaráda, kterému pomáhala s hledáním partnerky. Zmínil se, že Pavlína nabízí jako doplňkovou službu zvelebování bytu a toho jsem právě využil. Její osobní a přátelský přístup je k nezaplacení
Petr 39 let, překladatel


O MNĚ


Jmenuji se Pavlína Uhrinová, je mi 30 let a vystudovala jsem obor Komunikace a lidské zdroje. V jedné větě bych se charakterizovala jako velmi aktivní perfekcionistka a puntičkářka. Libuji si v systematičnosti a pořádku. Primárně se živím jako vztahový kouč. Ve volných chvílích ráda sportuji, cestuji, vařím, starám se o domácnost a zkouším nové věci. Působím v Jihlavě, Praze i jiných městech dle domluvy. 





                                                                                        KONTAKT


Komentáře